Showroom:
Verkerk Interieurbouw
Kerkwetering 14
3421 TS Oudewater

Verbouwing of renovatie?

Verkerk Interieurbouw verzorgt verbouwingen en renovaties voor particulieren en bedrijven. Voor woonhuizen verzorgen wij bijvoorbeeld de verbouwing van keukens, badkamers en andere woonvertrekken. Ook voor het betimmeren en afwerken van een dakkapel of een houten veranda kunt u bij ons terecht. Voor winkelpanden kan een grondige verbouwing zorgen voor een betere uitstraling. Onze vakmensen verzorgen het complete renovatieproces, van ontwerp tot realisatie en afwerking. Wij gaan graag met u om te tafel zitten om naar uw wensen luisteren en een plan van aanpak op te stellen.

Keuken verbouwen

Het renoveren van een keuken is een goed alternatief voor het aanschaffen van een dure nieuwe keuken. Het kan zijn dat de deuren van de keukenkastjes aan vervanging toe zijn, terwijl het keukenblad nog in prima staat is. Door de keuken bijvoorbeeld nieuwe fronten te geven krijgt deze al een compleet ander aanzicht.

Het kan ook zijn dat uw keuken momenteel vooral een plek is waar u 's morgens even snel een boterham smeert en 's avonds vlug uw avondeten klaarmaakt. Overweeg uw keuken te verbouwen tot een woonkeuken: een centrale ontmoetingsplek in het huis waar u kookt, eet en gezellig kunt kletsen met huisgenoten of bezoekers.

Badkamer renoveren

Ook bij de renovaties van uw badkamer kan Verkerk Interieurbouw u assisteren. Een badkamer verbouwen is vakwerk. Wij maken badmeubels op maat, afgestemd op uw stijl- en budgetwensen. Deze meubels zijn specifiek voor uw badkamer gemaakt en passen daarom altijd perfect. Daarnaast verzorgen wij ook het leidingwerk, tegelwerk en/of stucwerk.

Meer informatie?

Wilt u een deel van uw woning of bedrijfsruimte verbouwen of renoveren? Neem dan contact op met Verkerk Interieurbouw te Oudewater om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Op basis van uw wensen bespreken wij de mogelijkheden voor een verbouwing of renovatie.

Klik op de button links om de voorbeelden te bekijken