Showroom:
Verkerk Interieurbouw
Kerkwetering 14
3421 TS Oudewater

Knusse bedstee of stoer bed van sloophout of..?

Kindermeubel op maat

Verwacht u gezinsuitbreiding of is het gewoon tijd om de kinderkamer op te knappen? Kies dan voor een originele inrichting met unieke kindermeubels in diverse materialen. Bij Verkerk Interieurbouw kunt u terecht voor een knusse bedstee, een stijlvolle hoogslaper, een stoer jongensbed van sloophout, maar ook een stevige kast of commode. Heeft u een verloren hoekje in de kinderkamer of een leiding waar omheen gewerkt moet worden? Wij maken uw kindermeubel op maat! Wij hebben altijd originele oplossingen en verrassende suggesties paraat.

De complete inrichting van uw kinderkamer

Indien gewenst verzorgt Verkerk Interieurbouw de complete inrichting van de kinderkamer. U bepaalt de stijl en het budget. Verder heeft u er geen omkijken naar. Onze vakmensen plaatsen de kindermeubels en zorgen voor een keurige afwerking. Wij kunnen ook de vloer voor u verzorgen en leggen. Desgewenst wordt er ook behangen en gezorgd voor een complete styling. U heeft er geen omkijken naar!

Van meubel tot totaalconcept

Of u nu alleen een bepaald kindermeubel wilt laten maken of juist de complete kinderkamer wilt laten verzorgen; de timmerlieden van Verkerk Interieurbouw zorgen altijd voor een bijzonder eindproduct.

Inspiratie

Klik op de button links om de voorbeelden te bekijken van door ons gerealiseerde kindermeubels en kinderkamers. Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of meer informatie kunt u contact met ons opnemen.