Showroom:
Verkerk Interieurbouw
Kerkwetering 14
3421 TS Oudewater

Verkerk Interieurbouw maakt keukens, buitenkeukens, kasten, kamer-en-suite, badmeubels, eiken meubels, kinderkamers, lampen van oud hout, kleine verbouwingen geheel op maat

Uw keuken op maat gemaakt

Lijkt het u niet heerlijk om een stijlvolle keuken te hebben, die van alle gemakken is voorzien en tegelijkertijd het centrale middelpunt vormt van uw huishouden? Een droomkeuken waar u, terwijl u achter het fornuis staat, gezellig kunt kletsen met uw gasten aan de keukentafel; of waar u iedere morgen met het hele gezin kunt ontbijten? Verkerk Interieurbouw ontwerpt en realiseert de mooiste keukens op maat.

De keuken die bij u past

Waarschijnlijk heeft u wel een idee hoe de keuken van uw dromen er ongeveer uit ziet, maar bent u deze in geen enkele showroom tegengekomen. Als showroom-modellen niet bij de stijl van uw interieur passen, dan is een keuken op maat de oplossing.
Verkerk Interieurbouw gaat graag met u rond de tafel zitten om uw wensen op een rijtje te zetten. Samen met u ontwerpen wij een keuken die qua materiaal en apparatuur precies op uw eisen is afgestemd en past bij de sfeer van uw woning.

Plaatsing en afwerking

Verkerk Interieurbouw verzorgt de volledige realisatie van uw droomkeuken. Behalve het ontwerp, zorgen wij ook voor de plaatsing en de afwerking. U heeft geen omkijken naar. Ook regelen wij de loodgieter, stucadoor en/of schilder indien gewenst. Zelf hoeft u alleen maar te bedenken welk gerecht u straks als eerste achter uw nieuwe fornuis gaat bereiden.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wilt u graag een keuken op maat laten maken? Maak dan een vrijblijvende afspraak met Verkerk Interieurbouw te Oudewater. Afhankelijk van uw exacte wensen en budget komen wij met voorstellen om een prachtige keuken in uw huis te realiseren.
Klik op de button links om de voorbeelden te bekijken.