Showroom:
Verkerk Interieurbouw
Kerkwetering 14
3421 TS Oudewater

Het juiste keukenblad en spoelbak maken het echt af!

Betonnen bladen staan overal goed, tijdloos én modern

Het aanbrengen van een betonnen blad heeft altijd een markant effect. U kunt een blad van beton aanbrengen om extra werkruimte te creëren of uw gehele keuken uitrusten met een betonnen aanrechtblad. Ook in sanitaire ruimtes staan betonnen bladen vaak erg goed.

Beton contrasteert over het algemeen mooi met de witte tegels aan de wanden van toiletten en badkamers. En één van de voordelen van beton is dat het tegen een stootje kan. Het is daardoor ideaal materiaal voor werkbladen: praktisch materiaal en goed toegepast ziet het er buitengewoon stijlvol uit. Veel van onze keukens hebben daarom een aanrecht van beton. Die combinatie van praktisch en stijlvol maakt dat wij bij Verkerk Interieurbouw te Oudewater regelmatig betonnen werkbladen aanbrengen in onze keukens.

Composietsteen, Belgisch hardsteen en graniet

Wij leveren heel veel soorten composietsteen, Belgisch hardsteen en granieten werkbladen. Een keuken is zowel een praktische werkplek als een in het oog springend onderdeel van uw interieur. Voor iedereen wat wils. In onze showroom hebben we diverse voorbeelden van alle typen werkbladen.

Buitenkeukens

Het natuurlijke karakter van hout en beton passen uitstekend bij buitenkeukens. Die vragen vaak om een iets ruwere uitstraling. Veel van de buitenkeukens die Verkerk Interieurbouw installeert, rusten we daarom uit met een betonnen aanrechtblad. Maar ook hier is een composietsteen ook een goede optie.

Spoelbakken en spoelunits

Kijk bij onze voorbeelden ook naar de diverse typen spoelbakken. Die lopen uiteen van rvs, hardsteen, beton of getegeld

Aanrechtbladen op maat

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust eens langs in onze showroom. Daar vindt u alvast een aantal voorbeelden van wat er mogelijk is. Het zien en voelen van het materiaal zal u ongetwijfeld inspireren. Heeft u eenmaal een idee dan gaan wij graag met u om de tafel zitten om dit verder uit te werken. Wij maken ieder soort blad voor u op maat.

Klik op de button links om de voorbeelden te bekijken