Showroom:
Verkerk Interieurbouw
Kerkwetering 14
3421 TS Oudewater

Kasten voor stijl en gemak

Kasten zijn er in vele soorten en maten en met elk hun eigen functie. Van karakteristieke buffetkast, tot strakke design kast, tot opberger. Kasten vergroten uw woongenot en creëren extra ruimte in uw leefomgeving. Dat betekent meer rust en gemak in uw huishouden. Omdat iedere ruimte om een ander soort kast vraagt, maken wij alle kasten op maat en geheel naar eigen wens en smaak. Dan sluit het naadloos aan bij uw interieur en persoonlijke smaak.

Op maat gemaakt

In tegenstelling tot de meeste kant-en-klare kasten, die vaak nét niet perfect passen, maken we bij Verkerk Interieurbouw optimaal gebruik van uw beschikbare ruimte. Op die manier integreert u uw opbergruimte naadloos in de rest van uw interieur.

Denkt u aan servies- en buffetkasten, apothekerskasten, losse keukenkast (die aansluit op de rest van uw keuken), wandkast, kledingkast (inloopkast), schuifdeurkasten, ‘simpele’ opbergers. Bedenk het maar, wij maken het. Misschien was u al lang van plan om eindelijk eens gebruik te maken van die onhandige nissen, maar wist u niet hoe. Of heeft u bepaalde schuintes onder het dak, waar een kant-en-klare kast nooit past. Bij Verkerk Interieurbouw maken we de kasten passend in uw ruimte, van woonkamer, tot slaapkamer, zolder en ook badmeubels!

Vakmensen in maatwerk

Heeft u specifieke wensen en wilt u die graag professioneel ten uitvoer laten brengen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn altijd in voor een uitdaging en bespreken erg graag de mogelijkheden met u.

Klik op de button links om de voorbeelden te bekijken