Showroom:
Verkerk Interieurbouw
Kerkwetering 14
3421 TS Oudewater

Kamer-en-suite kasten máken de ruimte

Vandaag de dag worden er nauwelijks meer nieuwe huizen met kamers-en-suite opgeleverd. Dat is jammer, want deze klassieke en geliefde kamerindeling geeft een huis al snel een authentiek gevoel. Het in tweeën delen van één grote ruimte levert een intieme sfeer op. Verkerk Interieurbouw helpt u bij het creëren van deze zogenaamde jaren ’30 stijl. U kunt daarbij kiezen voor het nabootsen van de originele, klassieke stijl. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om dit beproefde concept een moderne draai te geven.

Kasten maken het verschil

Kamer-en-suite kasten maken de ruimtes in de dubbele zin van het woord. In eerste instantie vormen zij de afscheiding die van één ruimte twee kamers maakt. Ten tweede is de vorm en stijl van de kamer-en-suite kast erg bepalend voor het karakter van deze nieuwe ruimtes zelf.

U kunt er voor kiezen één constante stijl in beide kamers door te voeren. Maar misschien ziet u bij de ene kamer iets heel anders voor zich dan bij de andere. In dat geval maken we in de ene ruimte desgewenst een kamer-en-suite kast die in stijl verschilt van die in de andere. Een strakke eetkamer aan de ene kant en een gezellige woonkamer aan de andere, bijvoorbeeld. Met eventueel een passend lichtplan.

Praktisch voordeel

Een praktisch voordeel van kamer-en-suite kasten is de bergruimte die ze met zich mee brengen. Het betekent dat u minder losse kasten in uw kamers hoeft te plaatsen. Op die manier zien uw kamers er strakker en ruimtelijker uit.

Kasten op maat

Verkerk Interieurbouw heeft ervaring met het plaatsen van verschillende soorten kamer-en-suite kasten. Schroom dus niet ons te benaderen wanneer u graag kamers-en-suite in uw huis wilt creëren. Er is veel mogelijk en wij maken ze graag perfect voor u op maat. Denk bijvoorbeeld ook aan het installeren van schuifdeuren om het geheel fraai af te maken.

Bel of e-mail ons om te informeren naar de mogelijkheden. Of kom langs in onze showroom in Oudewater om ideeën op te doen.

Klik op de button links om de voorbeelden te bekijken