Showroom:
Verkerk Interieurbouw
Kerkwetering 14
3421 TS Oudewater

Karakteristiek: eiken keukens

Eiken keukens hebben een robuust, stoer karakter. Het is een echte eye-cather in uw huis. Het is een trend van nu, maar zeker ook tijdloos te noemen. Het geeft een warm karakter aan uw keuken en het heeft van nature al een huiselijke sfeer. Met een keuken van eikenhout kiest u voor een keuken die op zichzelf staat. De eigenheid van het materiaal geeft iets bijzonders. Niet alleen aan de keuken zelf, maar ook aan de rest van uw huis.

Sprekende combinaties

De eigenheid van eikenhout komt in bepaalde combinaties nog beter tot zijn recht. Veel van onze eiken keukens hebben bijvoorbeeld greeploze deuren en laden. Dat maakt de keuken strakker. U kunt ook kiezen voor opvallende grote stalen grepen. Dat versterkt het robuuste uiterlijk. Zo kunt u binnen de eiken ‘look-and-feel’ sfeerbepalende nuances aanbrengen. Ook in combinatie met een betonnen keukenblad accentueert u het eiken op fraaie wijze. Beide materialen hebben een solide uitstraling. Die combinatie creëert een krachtig maar stijlvol totaalplaatje.

Het maatwerk van Verkerk Interieurbouw

Eiken keukens kunt u goed combineren met een betonnen aanrechtblad, maar ook met andere steensoorten of juist een hoogglans strak (wit) blad (zie voorbeelden). De combinatie van eiken en steen, versterkt de natuurlijke sfeer. Bij Verkerk Interieurbouw helpen we u daarom graag met het ontwerpen en installeren van uw eigen droomkeuken.

Wij denken en werken van A tot Z met u mee. We adviseren u bijvoorbeeld graag bij het allereerste ontwerp. Maar we nemen u ook het praktische werk van de uiteindelijke uitvoering uit handen. Neem dus gerust contact met ons op om alle mogelijkheden op het gebied van eikenhouten keukens te bespreken. Klik op de button links om de voorbeelden te bekijken.