Showroom:
Verkerk Interieurbouw
Kerkwetering 14
3421 TS Oudewater

De charme van buitenkeukens

Op zwoele zomeravonden is het heerlijk om buiten te eten. Toch staat er vaak nog iemand alleen in de keuken, terwijl de rest al buiten zit te genieten van hapjes en een goed glas wijn. Als de eettafel ’s zomers al buiten staat, waarom dan niet ook de keuken buiten?

Meer dan een barbecue

Veel mensen zitten nog vast aan het idee dat de barbecue de enige manier is om buiten eten te bereiden. U kunt uw buitenkeuken natuurlijk combineren met een barbeque, hetzij met kolen of elektrisch. Maar een buitenkeuken is veel meer dan dat: het is een relax en lounge ruimte gecombineerd met een keuken. Een extensie van uw binnenruimte. Dit kan een open ruimte zijn, maar vaak is de buitenkeuken een overkapte buitenruimte. Het grote voordeel is natuurlijk dat u op die manier ook op de iets minder zonnige dagen van uw buitenkeuken kan genieten.

De buitenkeukens van Verkerk Interieurbouw

Verkerk Interieurbouw te Oudewater biedt u de keuze uit verschillende soorten buitenkeukens. Uw wensen staan centraal. Eikenhout wordt vaak gebruikt. Dat is solide materiaal: hout met karakter dat goed bij buitenkeukens past. Maar ook andere materialen zijn een optie, zoals bijvoorbeeld Douglas hout. Het plaatsen van een buitenkeuken bepaalt deels het aanzicht van uw huis of tuin, daarom zijn onze buitenkeukens altijd op maat.

U bent zelf het beste in staat te bepalen wat voor type keuken bij de uitstraling van uw woning past. Wij helpen graag om een idee samen met u uit te werken en uw gedroomde buitenkeuken te realiseren.

Klik op de button links om de voorbeelden te bekijken