Showroom:
Verkerk Interieurbouw
Kerkwetering 14
3421 TS Oudewater

De badkamer is meer dan een sanitaire stop

Badkamers zijn in grote mate functioneel in gebruik, maar wie wil er nou niet badderen in een sfeervolle en warme ruimte? Wij droomt er nou niet van een rustgevende wellness ruimte? Badmeubels zijn wel degelijk enorm sfeerbepalend voor uw beleving in de badkamer. En vergeet daarbij ook het lichtplan niet, de gebruikte materialen tegen de muur en op de vloer, de verwarming (vloerverwarming of radiatoren).

U kunt bij Verkerk Interieurbouw terecht voor een los badmeubel tot een complete verbouwing van uw badkamer. Wij kunnen alle zorgen uit handen nemen: leidingwerk, tegelwerk en/of stucwerk. Een badkamer verbouwen is vakwerk. Wij maken badmeubels op maat, afgestemd op uw stijl- en budgetwensen. Deze meubels zijn specifiek voor uw badkamer gemaakt en passen daarom altijd perfect.

U kunt zelf een keuze maken uit diverse materialen voor zowel het werkblad van een meubel, wasbakken in allerlei soorten en maten, kranen en andere sanitaire producten. Of u nu een bad of een dubbele inloopdouche wilt laten installeren, het kan! Dat is het voordeel van een badkamer op maat gemaakt.

U bent zelf het beste in staat te bepalen wat voor type badkamer bij de uitstraling van uw woning past. Wij helpen graag om een idee samen met u uit te werken en uw wellness ruimte te realiseren.

Klik op de button links om de voorbeelden te bekijken